«Інтенсивне відновлення» від Pantene Rro-V

«Інтенсивне відновлення» від Pantene Rro-V

СЕРІЯ ЗАСОБІВ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ ВІД PANTENE PRO-V


Жінки помилково визначають тип свого волосся і відповідно – засоби по догляду за ним. В результаті досліджень, які проводилися протягом 7 років в найвідоміших інститутах і лабораторіях по всьому світу, доведено, що саме від чіткого розуміння структури волосся, унікального поєднання інноваційних інгредієнтів і трансформації цього всього в систему персоналізованих рішень залежить створення ідеального засобу по догляду за волоссям.

Фахівці Pantene Pro-V встановили 3 типи структури волосся:

 1) тонкі

2) нормальні / густі

3) забарвлені

І з'ясували, що тип волосся можна визначити не тільки за їх зовнішнім виглядом, але й за взаємодією з засобами по догляду. Експерти зі здоров'я волосся Pantene Pro-V провели дослідження і з'ясували, що жінки задоволені своїм волоссям лише короткий проміжок часу протягом цілого дня: 75% відзначають, що до кінця дня не задоволені виглядом свого волосся, навіть якщо вранці їх все влаштовувало. 14% зізнаються, що волосся втрачає свій вигляд вже по дорозі на роботу, а кожна третя страждає від того, що волосся підводить її ще до опівдя.

Нові засоби Pantene Pro-V — це нові формули і нові інгредієнти, призначені спеціально для потреб кожного з 3 типів структури волосся. З ними волосся виглядає здоровим набагато довше. Одним з перших продуктів оновленої серії стала колекція «Інтенсивне відновлення» для нормального й густого волосся. До складу формули нового продукту увійшов запатентований «суперполімер» Triquat-76. Він створює ідеальну базу для живлення і зволоження волосся, захищаючи його від можливих пошкоджень. У порівнянні з іншими полімерами, які були досліджені і протестовані під час розробки нового продукту, саме цей полімер найефективніше піклується про волосся1.

У лабораторних умовах новий Pantene Pro-V піддали непростим випробуванням, серед яких була імітація посухи пустелі Сахара, вологості Амазонки, умов двотижневої відпустки на морі. Pantene Pro-V їх всі успішно пройшов! Волосся сяє здоров'ям день за днем, що б з ними не відбувалося. Відтепер кожна жінка може мати чудовий вигляд протягом усього дня, адже тепер у її волосся будуть тільки вдалі дні, щодня.

1 Дослідження, проведені www.OnePoll.com c 1 по 18 березня 2011 року Загальна кількість учасників - 3 751 жінка у віці від 20 до 40 років. Дослідження проводилися в наступних країнах: Великобританія, Франція, Італія, Німеччина, Іспанія, Греція, Росія, Туреччина, Португалія і Бельгія.

Відгуки

astra
И я тоже получила поылочку!!!!!! Честно говоря, плохого и не лжидала. К Пантин всегда относилась очень хорошо, и волосы после средст этой марки всегда выглядели отлично. И в этот раз не разочаровалась. Волосы шикарны и прекрасны. Даже муж отметил красоту укладки :) Знакомым приходится доказывать, что волосы я вовсе не крашу, а они естественно так блестят после использования шампуня и бальзама (а особенно если еще с маской :) ). И спрей понравился, т.к. после мытья сразу использу фен для укладки. - See more at: http://na-proby.com/action/pantene-pro-v/comment-page-6/#comments
У відгука 0 коментарів