Праска Optimal care Panasonic NI-WT980LTW

Праска Optimal care Panasonic NI-WT980LTW

Важливі повідомлення проєкту

 

Panasonic: забудьте про підпалини й сліди від праски!

Результати тестування

 

 

100% експертів готові рекомендувати техніку Panasonic *

100% експертів повністю довіряють бренду Panasonic*

100% експертів підтвердили, що праска Panasonic Optimal Care NI-WT980LTW розігрівається всього лише протягом 1 хв. *

100% експертів позитивно оцінили функцію самоочищення *

100% експертів готові купувати техніку Panasonic надалі *

* Кількість анкет: 13.

За підсумками тестування на порталі незалежного тестування na-proby.com в період з 10.02.2017 р по 03.03.2017 р

 

Відгуки

dovgonoga89
і ще раз пробую додати фото, які у мене не вдалося долучити у попередній відгук) нагадаю, розказувала про секрети прасування і верхнім і нижнім кутиком підошви, складнощі при прасуванні джинсів та натуральної скатертини
У відгука 5 коментарів
dovgonoga89
Прийшла пора останнього розширеного відгуку! Навмисне його відклала "в довгий ящик", щоб зробити кінцеві висновки, в першу чергу для себе!) Так от, за період тестування мій новий помічник Панасонік зарекомендував себе тільки з хорошої сторони! Ненависний процес прасування перетворився у веселі забавлянки з різними типами тканин) чому забавлянки? А тому що не одноразово ловила себе на думці (особливо на початку тестування) як справиться праска з грубою тканиною (наприклад, джинсами чи махровим полотенцем) і з делікатною (наприклад, шифон чи фатин). Раніше завжди доводилося сортувати речі з низьким температурним режимом прасування, щоб спочатку випрасувати саме їх аби не спалити) та високим - щоб все гарно розпрасувати. Для Панасонік я навмисне чергувала їх в хаотично порядку, щоб побачити, що з того вийде))) як результат - ідеально випрасувані грубі тканини та без жодних засмалин делікатні!! Для мене досі лишається загадкою, як можна було розробити праску так, щоб вона сама адаптовувалася до потрібного режиму!... Але факт залишається фактом))) Система захисту від потьоків підвела лише 1 раз і то мабуть по моїй вині - скоріше за все налила забагато води... Тепер на прасувальній дошці немає вічних калюж, як то було раніше. Зараз задумуючись над покупкою нового чохла, бо якраз на ньому полишалося не мало "промахів" попередньої праски Panasonic NI-WT980 легко може конкурувати з паровими системами, - реально потужний пар, який справляється з найтяжчими завданнями! Єдине, якщо Ви надумаете використовувати Панасонік у вертикальному положенні, то буде трохи велика нагрузка на руку (за рахунок ваги), але результат того вартий! До речі, перед Пасхою хочу влаштувати ще одне випробовування для Panasonic NI-WT980 - вертикальне прасуванням тюлей, і хоч тестування до того часу закінчиться - обовязково поділюся враженнями з Вами))) Ну і на останок покажу як легко і без проблем справився Panasonic NI-WT980 з черговою купою речей, зокрема бабусиними вишитими наволочками, які я вже давно втратила віру нормально розпрасувати, та шерстяною кофтою тата, яка постійно прилипала до підошви Браун, а з новим помічником Панасонік то виявилася чергова забавка)) Користуючись нагодою ще раз хочу щиро подякувати організаторам за чудову можливість випробовувати цікаві новинки, які нам значно полегшують життя!!!
У відгука 1 коментар
alenauib
Хочу підвести підсумок тестуванню праски Panasonic NI-WT980. Це тестування навіяло на мене хвилювання та азарт, адже кожен раз запитувала себе - чи не зіпсую? Користувалась я праскою майже щодня. Я прасувала суху пересушену білизну з бавовни та льону, сорочки, штани, костюми при сильному парі і паровому ударі. Результат – хороший. Делікатні тканини – шовк, фатін, органза, вовна, віскоза, поліестер – не бояться праски. Все ціле, без підпалин, без слідів, без відблисків, нічого не зіпсувалось. Даний прилад підходить для всіх типів тканин! На запитання, як справляється праска, із воротніками і рукавами, відповім, що симетрична підошва із двома носиками допомагає відпрасувати все. Навіть шкіряні вироби не плавляться і не липнуть, лише стають вологими. Завдяки паровому ударі я відпрасувала заломлення на шкіряному піджакові, на капелюшку і сумці з цупкої тканини (фото), все вечірнє вбрання. У праски хороша Система очищення трьома способами, яка включає в собі функцію самоочистки, використання функції паровий удар і очищення від накипу. Раніше , від’ їжджаючи, згадувала, чи вимкнула праску. Тепер мене дуже тішить, що Panasonic NI-WT980 сам відключиться. Адже є Система автоматичного виключення трьома способами. Якщо лишити праску у вертикальному положенні, то вона вимкнеться через 10 хвилин, якщо у горизонтальному чи боковому положенні - то через одну хвилину. Антикрапельна система спрацьовує тоді, коли температура праски знижується. Праска Panasonic NI-WT980 підходить для людей, які цінують свій час! Це є вдале поєднання якості, технологічної довершеності, стилю та інновацій! Я відкрила для себе нового друга, що допомагає і полегшує роботу. Дякую за цікаве тестування! Порталу бажаю нових можливостей та цікавих тестувань!
У відгука 0 коментарів
Ксения Сергеевна
Выражаю большую благодарность сайту на пробу за возможность тестировать чудо утюг Panasonic NI-WT980.К сожалению вот и подходит к концу тестирование утюга Panasonic NI-WT980,но я очень рада что у меня появился данный утюг дома. Вообще то я не очень люблю гладить, но с появлением утюга Panasonic NI-WT980 глажка превратилась в удовольствие. В начале тестирования была скептично настроена, мне не верилось что утюг соответствует описанию. В результате пользования заметила только положительные качества утюга. Одно из самых главных достоинств данного утюга –это нет никакого риска сжечь ткань. Не нужно выбирать подходящую температуру для глажки- утюг сам сделает это. Не нужно изучать ярлыки одежды, что значительно ускоряет процесс глажки. Так же хочу заметить быстрый нагрев утюга и плавное скольжение по одежде, не смотря на его не маленький вес. Можно долго описывать достоинства данного утюга. В конце тестирования могу сказать только одно, что утюг Panasonic NI-WT980 справляется со своей задачей на все 1000%. Всем, кто планирует купить себе данный утюг, поверьте он оправдывает те деньги, которые стоит.
У відгука 0 коментарів
Семисветик
А это ролик с шариками https://www.youtube.com/watch?v=Il7akWRtrOM
У відгука 1 коментар