beko: пральна машина з функцією пари

beko: пральна машина з функцією пари

Результати тестування

100%
учасників тестування хочуть в майбутньому протестувати техніку бренду Beko
90%
учасників тестування довіряють бренду Beko після закінчення тестування
90%
учасників тестування хочуть в майбутньому придбати техніку бренду Beko

 

Бережна турбота про ваші речі: нова пральна машина з функцією пари від beko

Придивляєшся до нової пральної машини? Придбання побутової техніки – справа дуже відповідальна. Від того, наскільки розумною й дбайливого буде твоя нова помічниця, залежить не лише зовнішній вигляд одягу й білизни, але й якість життя. Впевнені, ти, як і більшість сучасних жінок, не хочеш витрачати багато часу і сил на догляд за білизною.

Можеш сміливо делегувати побутову рутину пральній машині beko WSTE7512BWW з функцією пари. Будь впевнена, ця стильна красуня, оснащена передовими технологіями, відмінно впорається з покладеною на неї роботою і порадує тебе відмінним результатом – чистим і свіжим одягом, який зберіг колір, форму і текстуру тканини. Вона вміє працювати дуже швидко, тихо, економно, а головне, дбайливо.
 
Технологія SteamCure ™

Технологія прання парою SteamCure ™ дозволяє легко утримувати одяг у відмінному стані. Вона забезпечує найкращі характеристики очищення і додаткові переваги від використання пари, що піднімається з дна барабана.

  • Коли пара подається в барабан на початку програми, вона розм'якшує бруд, що полегшує його видалення і забезпечує більш дбайливе очищення тканини.
  • А при використанні пари в кінці циклу вона робить білизну більш м'якою і зменшує складки на одязі й білизні, що дозволяє полегшити процес прасування, а то і зовсім відмовитися від нього.

5 аргументів на користь пари:

  • пара проникає всередину волокон і очищує забруднення, не пошкоджуючи тканину;
  • пара пом'якшує й освіжає тканину;
  • пара усуває неприємні запахи, бореться з мікробами й бактеріями;
  • пара розпрямляє волокна, значно зменшуючи пом’ятість одягу після прання;
  • пара сприяє більш швидкому висиханню тканини після прання.

Завдяки технології SteamCure ™ ти зможеш без зайвого клопоту:

  • випрати пуховик,
  • подбати про гігієну дитячих речей або одягу членів сім'ї, які страждають від алергії,
  • позбавити себе від необхідності прасувати постільну білизну або довго «страждати» над прасуванням сорочок чоловіка.

Експрес-прання

З новою помічницею від beko домашня рутина не займатиме у тебе багато часу. Потрібно випрати невелику кількість не дуже забруднених речей? Привести в порядок спортивну форму або щойно куплений наряд? Зекономити дорогоцінний час допоможе програма Експрес 14 хв. Тобі доведеться почекати всього 14 хвилин, щоб отримати абсолютно свіжі й чисті речі. Щоб виконати повноцінний цикл прання за скорочений період, скористайся програмою Експрес Щоденна. Завантажуй повний барабан і чекай всього 28 хвилин!

Економія простору

Технологія Volumaxx® дозволяє економити 10% простору без шкоди для максимального обсягу завантаження машини. Це стало можливим за рахунок зменшення глибини при збільшеному діаметрі – такий барабан дозволяє економити простір і оптимально перемішувати речі.

Дбайливий догляд

Технологія Aquawave ™ дозволяє дбайливо й ефективно відіпрати найстійкіші забруднення. Це комбінація барабана AquaWave Drum, вигину внутрішніх дверцят і форми захоплень. Вона створена для імітації природного хвилі, яка буде дбайливо змочувати білизну, не пошкоджуючи її. Таким чином, білизна зберігає гарний вигляд набагато довше. Така система також покращує розчинність миючого засобу у воді й підвищує ефективність прання.

Пральна машина bekoWSTE7512BWW також оснащена програмою для автоматичного очищення барабана, а також системою від протікання, яка в разі протікання захистить будинок від потопу.

Відгуки

Rita_i_m
Вовна,кашемір... за ними завжди потрібен особливий догляд. Лише з віком та уже «набитими шишками на лобі» я навчилась читати інформацію на етикетках. До цього,я зменшила в розмірі не мало речей( Отже,тестуємо режим «Вовна.Ручне прання» Порошок для прання я вибрала рідкий. Автоматичні функції не редагувала,залишила як є: температура 40 градусів і віджим на 1000 обертів. Хоч з температурою моі вагання зросли,та все ж вирішила дати шанс для машинки) Час складав лише 59 хвилин,що є дуже швидко. Процес сушки такого одягу в мене завжди по схемі: лише в горизонтальному положені,адже інакше можуть бути розтягнення тканини. Результат : З плямами beko впоралась гарно та й головне,речі не розтягнуті,не деформовані,не дивлячись на температуру. Тому,нарешті , НІ пранню делікатних речей руками.
У відгука 4 коментарів
Rita_i_m
Як думаєте,з тестуванням хлопці впорались? Виявляється,за моєї відсутності,вони прали всі речі в одному режимі Ну... дуже вже він їм сподобався⠀ Мова йде про функцію «Прання паром» Неймовірно ефективна,навіть в видаленні застарілих плям⠀ Технологія SteamCure в нових пральних машинках від @beko.ua, дбає про речі якісно,адже пом’якшує тканину і ефективно видаляє бруд,не пошкоджуючи її. Та і прасування можна відкласти,речі значно менше пом’яті,навіть на максимальному віджимі.⠀ А цикл гігієнічного прання паром- це просто знахідка. Всі речі новонародженого захищені від мікробів та бактерій. Також,ця функція буде зручною для алергіків.⠀ Тому,ставлю #beko тверду п’ятірку і своїм експертам також, вже за те,що чорного з білим не змішували. Насправді,саме чоловіки менш за все вникають в тип тканини і той режим в якому її необхідно прати.Але ж кожний вид потребує своєї температури і відбору по кольору. Було б логічно застосувати режим «Мікс 40*»,але й так все пройшло чудово.Змін в кольорі немає,речі чисті та не пошкоджені.На фото додаю мікс тканин різних кольорів,які прали в режимі з обробкою паром SteamCure
У відгука 1 коментар
Rita_i_m
Ну що ж? Зима холодна..а значить теплий одяг та пухові куртки - вірний спосіб зігрітися. Особливо радує той факт,що наявність пральної машинки від Beko з функцією «Верхній одяг»,допоможе впоратись з забрудненнями на дитячих комбінезонах та куртках без зайвих зусиль. Отже,сьогодні тестуємо новий режим. Основні забруднення на рукавах та швах біля кишень,були відіпрані ідеально. Далі,чи збився пух ? - Ні Верхній одяг перу з додаванням до барабану тенісних кульок ( завжди так робила і результат досі був нормальним) Також,вибрала рідкий порошок,щоб не залишалось ніде розводів. Час прання складав більше години,хоча я додатково ще встановлювала ополіскування. З віджимом в 1000 обертів одяг дістала з пральної машинки майже сухим,можна вже вдягати) Насправді,це зручно,адже за умов,що висихання відбувається дуже повільно в зимовий період,а тут все ж швидше. Результатом дуже задоволена.Функція «Верхній одяг.Спорт» виправдала очікування.
У відгука 1 коментар
Inna Stadnyk
Вот и подошло к завершению мое тестирование новой помощницы от фирмы beko. Основной фишкой стиральной машинки стала технология SteamCure (обработка паром) что очень удобно. Теперь про преимуществах моей новой помощницы очевидны. А они очевидны: 1. Для меня самым важным преимуществом стала гигиена, ведь когда пар проникает в вещи- он уничтожает грибки и аллергены. 2. Деликатность. Паром можно с легкостью постирать даже зимнюю пуховую куртку без малейшего страха испортить одежду. 3. Чистота. Тоже немаловажный пункт. Ведь пар помогает размягчить грязь и легко её удалить. Правда это не действует на старые пятна, так что сложные пятна лучше сразу стирать. 4. Скорость. Тут аж два подпункта: функция «Быстрая стирка» (не совсем связана с паром)при которой время стирки уменьшается, но качество остаётся на высоте. И второй: после обработки паром вещи не мокрые, а лишь слегка вкладные, а значит высохнут быстрее. 5. Большой объём загрузки- 7 кг- просто спасение для большой семьи. 6. Стильный дизайн. Машинка сделана в минималистичном стиле, а значит подойдёт под любой дизайн комнаты. 7. А ещё она она способна выстирать гору вещей всего за 28 минут при полной загрузке
У відгука 2 коментарі
Inna Stadnyk
Уже дважды протестировала функцию Микс 40 градусов. Она рассчитана на микс вещей с разным составом. Это значительно упрощает стирку, т.к. нет необходимости сортировать вещи по типу ткани. Сложных пятен на вещах не было, они просто нуждались в стандартной стирке с которой машинка справилась на отлично. Вещи свежие, форму сохранили и не полиняли. Время стандартной стирки чуть больше 2х часов (40 градусов, 800 отжим) Я отжим ставила отдельно, т.к. мне нужно было 100о оборотов. Без отжима и с волшебной кнопкой «Быстрая стирка» получилось 57 минут.
У відгука 2 коментарі